O nas

Predstavitev
MEDICINSKEGA CENTRA BARSOS

Medicinski center Barsos je prva zasebna klinika v Ljubljani, z dolgoletno tradicijo, ki sega v leto 1993. Klinika Barsos se nahaja v prestižnem delu prestolnice, med Vlado Republike Slovenije in ljubljansko Dramo, kjer imamo v najsodobneje opremljenih ordinacijah, vam na voljo več kot 30 zdravnikov (splošnih zdravnikov, specialistov in subspecialistov), s spremljevalnim zdravstvenim osebjem.

Naši zdravniki so na svojem področju vrhunski strokovnjaki, mnogi od njih so priznani specialisti Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani.

Strokovnost, profesionalnost, prijaznost in srčnost odlikuje naše zdravnike in zdravstveno osebje, kateri na dan oskrbijo tudi do sto pacientov. Prednost naše klinike je, da imajo pacienti večino zdravstvenih storitev in specialističnih pregledov na enem mestu, poseben poudarek pa dajemo individualni obravnavi pacienta, diskretnosti in hitrem naročanju. Zavedamo se današnjega hitrega življenjskega sloga ljudi, zato nam je še posebej pomembno, da smo za naše paciente odzivni in učinkoviti v najkrajšem možnem času – z jasnim ciljem postavljanja točne in hitre diagnoze ter adekvatnega sodobnega zdravljenja.

Smo prvi slovenski pogodbeni izvajalec zdravstvenih storitev za diplomacijo in imamo že več letno uspešno prakso dela s tujci. Ključnega pomena za paciente je dobra komunikacija, zato smo tudi za tujce zelo prilagodljivi,  naše osebje namreč dobro govori angleško in nemško.

Skrbimo za vaše zdravje, zato naj ne bo razlog za obisk našega centra samo bolezen, temveč predvsem preventiva v obliki rednih zdravstvenih in menedžerskih pregledov.

ODDELKI IN SODELUJOČE USTANOVE

Medicinski center BARSOS-MC sodeluje z vsemi javnimi in zasebnimi zdravstvenimi ustanovami v državi, kot tudi z medicinskimi centri oz. strokovnjaki iz tujine. Vključujemo se v raziskovalne projekte Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

S številnimi domačimi in tujimi zavarovalnicami imamo sklenjene pogodbe o sodelovanju; ZZZS, Generali zavarovalnica, Vzajemna, Triglav zdravstvena, PRVA osebna zavarovalnica, Tricare Dept., International SOS, Cardinal Assistance.

 

 

Koristne
INFORMACIJE

KAKO SE NAROČITI:

AMBULANTA SPLOŠNE MEDICINE:

 • Naročanje na telefonski številki 01/242 07 28 ali po elektronski pošti info@barsos.si

 


SPECIALISTIČNE AMBULANTE:

 • Naročanje na telefonski številki 01/242 07 01 ali po elektronski pošti info@barsos.si

PEDIATRIČNA AMBULANTA:

 • Naročanje za preglede na telefonski številki 01/ 242 07 14 v ordinacijskem času ali po elektronski pošti pediatrija@barsos.si

MEDICINA DELA, PROMETA IN ŠPORTA:

 • Za vsa vprašanja v zvezi s področjem medicine dela in za naročanje pregledov smo dosegljivi vsak dan 13.00 in 15.00 uro na telefonski številki 01/ 242 07 24 ali po elektronski pošti md@barsos.si

PREVENTIVNI SPECIALISTIČNI PAKETI:

 • Za vsa vprašanja v zvezi s preventivnimi pregledi in naročanjem smo dosegljivi na telefonski številki 01/ 242 07 33 ali po elektronski pošti preventivni.pregledi@barsos.si

Ker si želimo, da ste z našimi storitvami zadovoljni in ker želimo izboljšati kvaliteto naših storitev, vas prosimo, da vse komentarje, pohvale, pripombe in pritožbe pošljete na elektronski naslov info@barsos.si. Vaše mnenje nam veliko pomeni in hvaležni bomo vašega odziva.

Ostali
KONTAKTNI PODATKI

Urša Murn
Direktor
T: +386 1 242 07 26
E: ursa.murn@barsos.si

Kako do
NAS?

 • Nahajamo se v središču prestolnice, med
  Slovenskim narodnim gledališčem - Dramo in Plečnikovo univerzitetno knjižnico.
 • Parkirate lahko v garažni hiši Maxi ali na Kongresnem trgu.
  Najbližja avtobusna postala je Drama (1, 2, 3, 3G, 6, 9, 11, 27)

Barsos-Mc, Zdravstvene Storitve d.o.o.
Gregorčičeva ulica 11,
1000 Ljubljana

Telefon: +386 01 242 07 00
Fax: +386 01 242 07 44

Dežurna služba
SPLOŠNA AMBULANTA

Splošna nujna medicinska pomoč (SNMP)

Ambulanta splošne nujne medicinske pomoči v Ljubljani za odrasle deluje 24 ur na dan v Urgentnem bloku Kliničnega centra (vhod iz Njegoševe ulice). Nudi nujno zdravljenje in nujno medicinsko pomoč.

Za nujno zdravniško pomoč v primeru življenjske ogroženosti na domu, v prometni ali drugi nesreči, pokličite na telefonsko številko 112.

Za nujne obiske zdravnika na bolnikovem domu, v primeru nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja, pokličite tel. 01/522 84 08.

Dežurna služba
PEDIATRIČNA AMBULANTA

 

PEDIATRIČNA NUJNA MEDICINSKA POMOČ (PNMP)

Nudi nujno medicinsko pomoč otrokom in mladini do 19. leta starosti. Pokličite na telefonsko številko 01/47 23 888.

 

VSAKO NOČ TER OB NEDELJAH IN PRAZNIKIH

Vsako noč med 19.00 do 7.00 ter ob nedeljah in praznikih od 7.00 do 19.00 je dežurni zdravnik v nujnih primerih za otroke, mladostnice in mladostnike dosegljiv v ZDL Center, Metelkova 9. Dežurni zdravnik nudi nujno zdravljenje in nujno medicinsko pomoč, ne opravlja pa obiskov na bolnikovem domu.

Ob sobotah med 7.00 do 19.00 je zdravnik za otroke in mladino do 19. leta starosti dosegljiv le na eni lokaciji ZD Ljubljana, in sicer v pritličnih prostorih Zdravstvenega varstva predšolskih otrok v enoti Center, Metelkova ulica 9.

SAMO V RESNIČNO NUJNIH PRIMERIH POIŠČITE POMOČ V PNMP.

NAROČITE SE
NA PREGLED

Prosimo izpolnite spodnji obrazec. V kratkem vas bomo kontaktirali za termin obiska.

 • Ime
 • Priimek
 • Podjetje
 • Telefon
 • Datum rojstva
 • Email
 • Vaš naslov
 • Izberite program
 • Sporočilo