Ambulanta za estetsko dermatologijo

Estetska dermatologija je razmeroma novo področje medicine, čeprav je želja ostati večno mlad in lep, stara toliko, kot je staro človeštvo. Ljudje so že od nekdaj uporabljali najrazličnejša sredstva, zvarke in zelišča, ki naj bi jim zagotovili večno mladost.

Danes so zahteve in pričakovanja družbe po mladostnem in vitalnem videzu vsak dan večje. V svetu lepote se ves čas dogajajo nove in zanimive reči – od novih trendov in tehnik, razvijanja novih tehnologij, do inovativnih postopkov in izdelkov. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji imamo na voljo nešteto metod, ki dejansko delujejo.

Estetska dermatologija združuje medicino in nauk o estetiki. Zajema sodobne dermatološke postopke, ki vodijo do lepšega izgleda in mladostnega videza.

Estetski postopki so vse bolj prijazni, ne zahtevajo odsotnosti od vsakdanjih aktivnosti in so vse bolj učinkoviti. Z njimi lahko dosežemo izboljšanje strukture in videza kože, zmanjšanje pigmentacij in rdečine, bolj gladko, sijočo in mladostno polt. Odstranjujemo lahko moteče kožne izrastke, fibrome, bradavice in popravljamo brazgotine.

Če se odločite za tovrstne spremembe, vam bomo pri tem z veseljem pomagali z visokim strokovnim znanjem, izkušnjami, vrhunskimi aparaturami in najsodobnejšimi postopki.

Pred načrtovanim estetskim posegom vam priporočamo, da se naročite na posvet. Strokovnjak dermatolog vam bo po pregledu vaše kože svetoval, kateri izmed postopkov je najbolj primeren za dosego željenega videza.

 

V naši ambulanti vam lahko ponudimo kvalitetno izvedbo naslednjih posegov:

 

POMLAJEVANJE

LASERSKI POSEGI

Yana Targonskaya, dr. med.
specialistka dermatologije
Obvestila

Trenutno ni obvestil.

Naročite se lahko vsak delovni dan po telefonu
01/242 07 01, po elektronski pošti info@barsos.si ali osebno v našem centru.