Preventivni pregled manager

KOMU JE NAMENJEN

Namenjen je vsem, ki cenijo svoje zdravje.

V današnjem času smo zaradi odgovornega dela, vodilnih položajev in specifičnega načina življenja nenehno izpostavljeni psihofizičnim obremenitvam in stresu.

Preventivni pregled je sklop diagnostičnih preiskav, s katerimi lahko dovolj zgodaj odkrijemo začetne spremembe in obolenja, ki še ne kažejo znakov in še ne povzročajo težav.

Tako lahko preprečimo razvoj bolezni ali začnemo z zdravljenjem bolezni v začetni fazi.

 

SEDEM ZDRAVNIKOV ZA ENEGA MANAGERJA

Pregled v naših ambulantah opravljajo vrhunski strokovnjaki, subspecialisti Univerzitetnega kliničnega centra. Vse preiskave izvršimo v našem medicinskem centru. Rezultati preiskav so znani še isti dan.

 

PRI NAS LAHKO IZBIRATE MED NASLEDNJIMI PREVENTIVNIMI PREGLEDI

 CENIK

 

 

ZAKAJ BARSOS-MC?

  • Več kot 20-letna tradicija, vrhunska organizacija dela, ki temelji na družinski in pediatrični ambulanti, z več kot dvajset različnimi specialisti, omogoča uresničenje našega osnovnega cilja – pravočasno odkrivanje in preprečevanje bolezni.
  • Naš cilj ni enkratna ocena vašega zdravstvenega stanja, poskrbeti želimo za stalno, kontinuirano spremljanje vašega zdravja in dejavnikov tveganja. Redni letni kontrolni pregledi so del spremljanja posameznika in omogočajo, da pravočasno odkrijemo zgodnje oblike bolezni.
  • Srčno-žilna obolenja so pri naših managerjih visoko nad evropskim povprečjem. Kardiovaskularne bolezni, možganska kap in ishemična bolezen srca so po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije na prvem mestu. Prav zaradi tega posvečamo veliko pozornost rednim letnim pregledom.
  • Naši strokovni sodelavci so vrhunski strokovnjaki Univerzitetnega kliničnega centra in Onkološkega Inštituta v Ljubljani.
  • Varčujemo z vašim časom. Z učinkovito organiziranostjo smo uspeli uskladiti vse preiskave in preglede v enem samem popoldnevu.
  • Preglede izvajamo ob rezerviranih dnevih. Termine uskladimo s prostim časom posameznika. Tako zagotavljamo diskretnost in individualnost obiska pri nas.
Obvestila

Trenutno ni obvestil.

Naročite se lahko vsak delovni dan po telefonu
01/ 242 07 33, na mobilnem telefonu
040/ 178 748, po elektronski pošti preventivni.pregledi@barsos.si ali osebno v našem centru.