Politika o zasebnosti

V  Medicinskem centru BARSOS MC smo veseli, da ste obiskali našo spletno stran in da vas zanimajo naše storitve.

Zavezani smo k varovanju zasebnosti osebnih podatkov v celotnem poslovnem procesu.
Vsaka informacija ali podatek, ki smo ga od vas dobili, bo uporabljen le z namenom, da vam pošljemo informacije o storitvah, za katere ste izrazili zanimanje. Poslali vam bomo tudi informacije o drugih storitvah, ki bi vas utegnile zanimati, razen če nas obvestite, da takih informacij ne želite prejemati.

V nobenem primeru ne bomo posredovali vaših podatkov tretji osebi, razen za izpolnitev vaših želja in povpraševanja. Barsos MC ne posreduje, ne prenaša in drugače ne širi vaših osebnih podatkov tretjim osebam in ustanovam, razen če to od nas zahteva zakon ali če nam boste za to podali izrecno soglasje.

Vsi vaši osebni podatki bodo obravnavani v skladu z Internimi akti Barsos MC in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Brskanje po spletni strani

Ob obisku spletne strani, za namene iskanja informacij, lahko to storite anonimno, razen če se prostovoljno odločite, da nam posredujete osebne podatke.

Če ob vašem obisku spletnih strani po njih samo brskate, na primer prebirate strani, si ogledujete slike ali prenašate objavljene datoteke, brez da bi nam posredovali kakršne koli osebne podatke, bomo določene  informacije o vašem obisku samodejno zbrali in shranili. Te informacije ne vsebujejo vaših osebnih podatkov in vas z njimi ne moremo identificirati.Ugotavljamo le število obiskovalcev naše spletne strani  in pogostost njihovih obiskov, podatki se uporabljajo izključno v anonimni in povzeti obliki za statistične namene in za razvoj spletnega mesta.

 

Pošiljanje elektronske pošte preko spletne strani Barsos MC

V primeru, da pošljete vprašanja ali komentarje preko elektronske pošte in nam ob tem posredujete vaše osebne podatke (ime , naslov, elektronski naslov,  telefonsko številko, datum rojstva itd.) bomo te podatke uporabili izključno za odgovor na vaše vprašanje in da vas kontaktiramo v zvezi s storitvami, za katere ste izrazili zanimanje. Če nas ne obvestite drugače, bomo vaše podatke zbrali le za namene odgovarjanja na vaša vprašanja in za omogočanje, da stopimo  v kontakt z vami glede storitev, za katere ste izrazili zanimanje.

Vašega imena ali naslova in elektronske pošte ne bomo posredovali tretji osebi, razen  za izpolnitev vašega povpraševanja, želja in zahtev ali če nas obvezuje veljavna zdravstvena zakonodaja.

Pod nobenimi pogoji ne bomo posredovali vašega imena, elektronske pošte ali naslova kateri koli komercialni organizaciji.

 

Izpolnjevanje obrazcev in prenašanje informacij s spletne strani Barsos MC

V primeru, da se odločite za posredovanje informacij preko spletnega obrazca ali za prenašanje informacij s spletne strani Barsos MC,  bomo te informacije uporabili le za izpolnitev vaše zahteve izražene v obrazcu in da vas kontaktiramo glede storitev, za katere ste izrazili interes.

Informacije posredovane z vaše strani, bomo hranili le tako dolgo, kot od nas zahteva zakon.

 

Informacije

Barsos MC vas želi seznanjati s koristnimi vsebinami, z najnovejšimi informacijami o novostih v našem medicinskem centru ter o naših ponudbah, novicah in storitvah, zato vam dajemo možnost, da označite, ali od nas želite ali ne želite prejemati tovrstna obvestila. Če ste že naš pacient, boste seveda še naprej prejemali potrebne informacije o pomembnih spremembah v zvezi s storitvami.

 

Varnost

Izvajamo vse potrebne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred izgubo ali zlorabo, vaši podatki so shranjeni v zavarovanem delovnem okolju, ki je dostopno samo pooblaščenim osebam.

Vse informacije so hranjene in omejene za uporabo, samo zaposleni, ki potrebujejo informacije za opravljanje določenega dela, imajo vpogled v osebne informacije pacientov ali obiskovalcev spletnih strani. Vsi naši zaposleni so obveščeni o varnosti in zasebnosti osebnih podatkov.

Na spletni strani poskušamo zaščititi informacije naših uporabnikov, vendar zaupnosti poslanih podatkov ni možno popolnoma zagotoviti. Kadar posredujete informacije občutljive narave, priporočamo, da nam take zaupne podatke pošljete z redno pošto.

 

 Obvestila o spremembah

V primeru spremembe naše politike zasebnosti, bodo le te objavljene na naši spletni strani, tako da so naši uporabniki vedno obveščeni katere informacije zbiramo, kako jih uporabimo in v katerih okoliščinah  jih razkrijemo. Če se v kateri koli točki odločimo da bomo osebne podatke uporabljali na drugačen način od opisanega v času, ko so bili podatki zbrani, bomo uporabnike obvestiti preko spletne pošte. Uporabniki bodo odločili, če lahko njihove podatke uporabimo na omenjeni drug način. Informacije bomo uporabljali v skladu z določili politike zasebnosti pod katero so bili podatki zbrani.

 

Kontaktni podatki

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje glede predstavljenih informacij, nas prosim kontaktirajte na elektronski naslov: info@barsos.si

NAROČITE SE
NA PREGLED

Prosimo izpolnite spodnji obrazec. V kratkem vas bomo kontaktirali za termin obiska.

  • Ime
  • Priimek
  • Podjetje
  • Telefon
  • Datum rojstva
  • Email
  • Vaš naslov
  • Izberite program
  • Sporočilo