Zagotovite si hiter dostop do zdravstvenih storitev
29. junija 2022

Za hiter dostop in kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev izberite zavarovanje Zdravstvena polica, ki so ga oblikovali pri Varuhu zdravja, Vzajemni. Hitrejše ukrepanje lahko pomeni lažji potek zdravljenja, s storitvijo E-zdravnik pa je mogoč tudi posvet z zdravnikom na daljavo prek video klica.

V primeru bolezni ali poškodbe bodo v asistenčnem centru Varuha zdravja za vas dobro poskrbeli. Po potrebi organizirajo tudi operativni poseg – doma ali v tujini. V Mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih 110 partnerjev, ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve.

Zdravstveno polico je sklenil, ker se mu je zdela koristna. In izkazalo se je, da se je pravilno odločil. »Moj urnik je dinamičen,« pravi zavarovanec Varuha zdravja, Vzajemne, ki mu je Zdravstvena polica rešila življenje, »razpet sem med profesionalne in prostočasne aktivnosti, ki jih ni malo, poleg tega je tu družina, žena in otroci, ki zahtevajo svoj čas, zato vedno iščem rešitve, ki bi mi lahko pomagale prihraniti čas.«

Februarja pred dvema letoma so se mu pojavile težave s prebavo. Marca je obiskal zdravnika in dobil napotnico za kolonoskopijo. Prvi ponujeni termin v javnem zdravstvu je bil čez osem mesecev. To se mu je glede na težave zdelo veliko predaleč. Odločil se je poiskati drug termin kot samoplačnik in prejel datum čet pet mesecev. Tudi to se mu ni zdela prava rešitev.

Spomnil se je, da je nekaj urejal s svojim skrbnikom na Vzajemni, in ga poklical. V asistenčnem centru Varuha zdravja so mu pomagali in uredili termin že v 14 dneh od klica. Prejel je nič kaj zavidljivo diagnozo, rak debelega črevesja. A zahvaljujoč hitremu diagnosticiranju je bil že v začetku aprila opravljen operativni poseg.

Seveda je treba omeniti, da je zavarovanec poskrbel tudi za finančno varnost z Zavarovanjem za težje bolezni. Izplačilo zavarovalnine je prišlo še kako prav. Čas epidemije koronavirusa je okrnil redne družinske prilive, saj je zaposlen v eni od industrij, ki jih je epidemija najbolj prizadela. »Dobil sem vse, kar sem potreboval. Pravočasno zdravstveno oskrbo in finančna sredstva za takojšnje in bolj kakovostno okrevanje. Vrnil sem se na delo, ustvarjam in uživam v sozvočju vsega, kar ponuja narava in človek. Vse to je mogoče, ker sem v določenem trenutku sprejel pravo in pravilno odločitev,« je zadovoljen.

NAROČITE SE
NA PREGLED

Prosimo izpolnite spodnji obrazec. V kratkem vas bomo kontaktirali za termin obiska.

  • Ime
  • Priimek
  • Podjetje
  • Telefon
  • Datum rojstva
  • Email
  • Vaš naslov
  • Izberite program
  • Sporočilo